tag:blogger.com,1999:blog-8973424757472340995.post6211493352303722817..comments2023-10-05T19:12:13.719+03:00Comments on WAFELS: Bewaarwafels op grootmoeders wijzeLeenhttp://www.blogger.com/profile/11748843229501405913noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8973424757472340995.post-46430853690927925762020-03-13T23:37:49.184+02:002020-03-13T23:37:49.184+02:00Is dit kwartiertje laten opstijven in de koelkast?...Is dit kwartiertje laten opstijven in de koelkast? Blijven de wafels dan zacht :)? Of gewoon op kamertemperatuur beter? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05020229111808714482noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8973424757472340995.post-42111827975371034182016-01-05T19:08:56.597+02:002016-01-05T19:08:56.597+02:00Beste Lin,
Mijn ervaring is dat als je bruine sui...Beste Lin,<br /><br />Mijn ervaring is dat als je bruine suiker gebruikt ipv witte, dat je altijd hardere wafels krijgt.<br />Om zachte wafels te krijgen moet je meer water, melk of boter gebruiken...zo krijg je altijd de<br />zachtste wafels. <br />Puddingpoeder doet men vooral voor de smaak in het deeg, maar is ondertussen ook<br />een verdikkingsmiddel. <br />Laat me weten of het zo lukt!<br />Groetjes!<br />LeenLeenhttps://www.blogger.com/profile/11748843229501405913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8973424757472340995.post-46103105846442491852016-01-04T13:46:21.687+02:002016-01-04T13:46:21.687+02:00Hoi :)
Ik ben op zoek naar een lekker recept voor...Hoi :)<br /><br />Ik ben op zoek naar een lekker recept voor wafels. Zelf is mijn favoriet met appel en rozijnen. Die zijn ook lekker mals. Maar als ik hetzelfde beslag neem, maar in plaats van de appel en rozijnen en chocoladedruppels bij doe. Vind ik dat de wafels er droger van worden. Wat is hetgene dat de wafels mals maakt? Dat ik er daar meer van indoe.<br /><br />En nog een vraag. Waarvoor dient de puddingpoeder. Wat doet die aan de wafels?<br /><br />Groetjes Linlinnoreply@blogger.com