
500 gr kristalsuiker
5 pakjes vanillesuiker
1 pakje bakpoeder
6 eieren
1 glas water
1. smelt de boter en roer er de suiker, het bakpoeder en eidooiers bij
2. roer er een groot glas water onder
3. voeg de bloem erbij
4. als laatste de 6 stijf geklopte eiwitten
Het deeg is altijd stijf maar lekker en je kan hier ongeveer 30 wafels mee bakken. Je kan ze minstens een week bewaren.
Karin
6 opmerkingen:
Deze wafels zijn niet alleen zeer gemakkelijk om te maken, ze hebben weinig boter (500 gr op 1kg bloem) en zijn echt HEEL lekker!
Vorige week hebben we voor ruim 100 mensen (kinderen én volwassenen) wafels gebakken o.b.v. dit recept en de reacties waren stuk voor stuk lovend! Ze zijn dan ook uitermate lekkerrrr.... Vandaag hebben we alweer een verjaardagsfeestje en de keuze was snel gemaakt: geen taart, maar wafels!
Heel leuk Annelies! Dank je wel!
Wafels bakken
Lekker
Heb wafels gebakken met dit recept zijn goed van smaak maar als ze afgekoeld zijn veel te hard.Nochtans volledig recept gevolgd.
Eddy
Een reactie posten