Voor vulling heb je nodig:
1/2 liter melk
100 gr suiker
20 gr vanillesuiker
10 gr maizena
3 eieren
45 gewone bloem
5 gr vanillepudding bloem
Vulling maken:
1. Melk koken met suiker
2. maizena breken met beetje melk en melk dikken
3. laten afkoelen
4. wit van ei kloppen
5. eidooiers, melk en bloem mengen
6. alles goed bij elkaar mengen
7. opgeklopte eiwitten er onder doen
Voor deeg:
200 gr zelfrijzende bloem
100 gr boter
30 gr suiker
20 gr gist
1 zakje vanillesuiker
1 eiBodem van taart:
1. bloem in kom
2. gist laten oplossen in beetje water
3. gist, suiker, boter en ei erbij en kneden tot een mooi geheel
Taart klaarmaken:
1. bodem in taartvorm
2. vulling erbij
3. laten bakken op 170 C voor 1/2 uur (zeker zijn dat vulling gebakken is en oppassen want het komt erg naar omhoog)
Smakelijk!
Leen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten