500 gr glutenvrije bloem
500 gr boter (ik geef voorkeur aan goede boter)
500 gr suiker
20 eieren
1. eieren scheiden en eiwit stijf kloppen
2. boter laten smelten en erbij doen
3. bloem en eidooiers bij elkaar
4. gesmolten boter met suiker bij de bloem en dooiers
5. alles goed mengen
6. als laatst het stijfgeklopt eiwit er onder mengen
Het originele recept is met gewone bloem en dan zijn ze natuurlijk ook heel lekker. Je kan ze warm eten en toch 14 dagen bewaren. Je kan er ook een paar met gedroogde rozijntjes maken en zelfs met gedroogde veenbessen.
Noe
500 gr boter (ik geef voorkeur aan goede boter)
500 gr suiker
20 eieren
1. eieren scheiden en eiwit stijf kloppen
2. boter laten smelten en erbij doen
3. bloem en eidooiers bij elkaar
4. gesmolten boter met suiker bij de bloem en dooiers
5. alles goed mengen
6. als laatst het stijfgeklopt eiwit er onder mengen
Het originele recept is met gewone bloem en dan zijn ze natuurlijk ook heel lekker. Je kan ze warm eten en toch 14 dagen bewaren. Je kan er ook een paar met gedroogde rozijntjes maken en zelfs met gedroogde veenbessen.
Noe
Geen opmerkingen:
Een reactie posten