350 gr crunchy (=met stukjes) pindakaas
180 gr bruine suiker
120 gr zachte boter
1 ei
180 gr bloem
1 koffielepel bakpoeder
1. Zet je oven op 175C
2. doe de bloem in een kom, samen met het bakpoeder en zet deze opzij
3. in ander kom roer je de pindakaas, suiker en boter samen tot een mooi geheel
4. voeg er langzaam de bloem aan toe en roer tot een glad deeg
5. met een lepel, neem je het deeg en rol je balletjes
6. leg deze op een plaat met bakpapier en druk ze dan wat plat met een vork (je kan ook figuurtjes maken)
7. bak de koekjes voor 18 tot 22 minuten of wel tot ze licht geel, bruin zijn (je kan ze best eens omdraaien na 10 min of zo)
8. laat ze afkoelen en je kan ze voor een week bewaren in een goed gesloten container!
Leen
180 gr bruine suiker
120 gr zachte boter
1 ei
180 gr bloem
1 koffielepel bakpoeder
1. Zet je oven op 175C
2. doe de bloem in een kom, samen met het bakpoeder en zet deze opzij
3. in ander kom roer je de pindakaas, suiker en boter samen tot een mooi geheel
4. voeg er langzaam de bloem aan toe en roer tot een glad deeg
5. met een lepel, neem je het deeg en rol je balletjes
6. leg deze op een plaat met bakpapier en druk ze dan wat plat met een vork (je kan ook figuurtjes maken)
7. bak de koekjes voor 18 tot 22 minuten of wel tot ze licht geel, bruin zijn (je kan ze best eens omdraaien na 10 min of zo)
8. laat ze afkoelen en je kan ze voor een week bewaren in een goed gesloten container!
Leen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten