Mijn zoontje is ziek en vroeg me om een stuk ananas cake! Dit is een recept dat ik al heel lang gebruik en het is een cake dat niet te zwaar is. In Amerika noemen ze het zelfs brood!
300 gr zelfrijzende bloem
200 gr boter
200 gr suiker
2 pakjes vanillesuiker
1 blikje ananas
1. Roer de boter tot room
2. voeg de suikers erbij
3. klop de eieren een voor een er onder
4. neem een cake vorm en leg ofwel bakpapier op de bodem, ofwel vet je hem goed in
5. doe het deeg er in
6. doe het water van de ananas en laat het uitlekken
7. leg de stukjes dan op het deeg, duw het er een beetje in zodat ze niet te vlug bruin worden!
8. bak ongeveer 1 uur op 180C
300 gr zelfrijzende bloem
200 gr boter
200 gr suiker
2 pakjes vanillesuiker
1 blikje ananas
1. Roer de boter tot room
2. voeg de suikers erbij
3. klop de eieren een voor een er onder
4. neem een cake vorm en leg ofwel bakpapier op de bodem, ofwel vet je hem goed in
5. doe het deeg er in
6. doe het water van de ananas en laat het uitlekken
7. leg de stukjes dan op het deeg, duw het er een beetje in zodat ze niet te vlug bruin worden!
8. bak ongeveer 1 uur op 180C
Geen opmerkingen:
Een reactie posten