100 gr bloem
100 gr meel
2 koffielepels bakpoeder
100 gr sesamzaadjes (geroosterd)
1/2 tas tahin (dit is sesampasta en je kan het in elke natuurwinkel kopen)
1/2 liter melk
snuifje zout
ongeveer 60 ml olie (=1/4 tas)
2 lepels gemalen lijnzaad
2 lepels citroensap
1. doe de bloem, meel, bakpoeder, zout en sesamzaadjes samen in grote kom
2. in andere kom meng je de melk, de tahine, olie, lijnzaad en citroensap
3. voeg nu de twee samen en meng tot een mooi geheel
4. bak in een warm wafelijzer voor ongeveer 5 minuten of tot het mooi goudbruin gebakken is
Je kan deze wafels best serveren met salade, olijven, hummus, tomaten enzo...
100 gr meel
2 koffielepels bakpoeder
100 gr sesamzaadjes (geroosterd)
1/2 tas tahin (dit is sesampasta en je kan het in elke natuurwinkel kopen)
1/2 liter melk
snuifje zout
ongeveer 60 ml olie (=1/4 tas)
2 lepels gemalen lijnzaad
2 lepels citroensap
1. doe de bloem, meel, bakpoeder, zout en sesamzaadjes samen in grote kom
2. in andere kom meng je de melk, de tahine, olie, lijnzaad en citroensap
3. voeg nu de twee samen en meng tot een mooi geheel
4. bak in een warm wafelijzer voor ongeveer 5 minuten of tot het mooi goudbruin gebakken is
Je kan deze wafels best serveren met salade, olijven, hummus, tomaten enzo...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten