4 eieren
200 g suiker
1 koffielepel bakpoeder
80 g maizena
80 g aardappelbloem
1. Doe de eieren en de suiker in een pot op ZEER laag vuur en klop met een mixer totdat het 3x het volume heeft
2. neem de pot van het vuur en roer er het bakpoeder onder
3. zift de bloem erbij en de maizena
4. giet het deeg in een ronde (ingevette of met bakpapier belegde) springvorm
5. bak voor 20 tot 25 minuten op 170 C!
Als hij afgekoeld is, snij je hem in het midden door en doe je er een beetje Cognac of Grand Marnier op. Daarna besmeer je hem met (zelfgeklopte) slagroom en versier je hem met fruit of andere dingen.
Vrolijk Pasen!!!
200 g suiker
1 koffielepel bakpoeder
80 g maizena
80 g aardappelbloem
1. Doe de eieren en de suiker in een pot op ZEER laag vuur en klop met een mixer totdat het 3x het volume heeft
2. neem de pot van het vuur en roer er het bakpoeder onder
3. zift de bloem erbij en de maizena
4. giet het deeg in een ronde (ingevette of met bakpapier belegde) springvorm
5. bak voor 20 tot 25 minuten op 170 C!
Als hij afgekoeld is, snij je hem in het midden door en doe je er een beetje Cognac of Grand Marnier op. Daarna besmeer je hem met (zelfgeklopte) slagroom en versier je hem met fruit of andere dingen.
Vrolijk Pasen!!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten