250 g cakemeel (dit is kant en klaar verkrijgbaar en is eigenlijk een combinatie van zeer fijn gemalen bloem en bakpoeder met smaakversterkers zoals zout, citroen, vanille enzo... Doordat het zo fijn gemalen is, krijg je een luchtigere wafel)
4 zakjes vanille suiker
scheutje rum
250 g boter
250 g witte suiker
5 eieren
1. Laat de boter op kamertemperatuur komen en ga er dan met de mixer door
2. doe de suiker, vanille suiker en de rum erbij
3. mix de eieren er een voor een door en roer goed
4. doe er nu stilletjes het cakemeel door en roer tot een mooi deeg
5. bakken in een wafelijzer met diepe groeven
4 zakjes vanille suiker
scheutje rum
250 g boter
250 g witte suiker
5 eieren
1. Laat de boter op kamertemperatuur komen en ga er dan met de mixer door
2. doe de suiker, vanille suiker en de rum erbij
3. mix de eieren er een voor een door en roer goed
4. doe er nu stilletjes het cakemeel door en roer tot een mooi deeg
5. bakken in een wafelijzer met diepe groeven
3 opmerkingen:
ik wil dit recept wel eens proberen. in de werkwijze is sprake van boter, maar in de lijst van de ingrediënten niet. Hoeveel boter moet ik gebruiken?
mvg
Sorry dat ik je reactie zo laat gezien heb...ik was een paar dagen weg! Ik heb het even opgezocht en het is 250 g boter... Laat ons weten hoe ze smaken!
Wat bedoel je met witte suiker? Witte basterdsuiker of kristalsuiker?
Een reactie posten