500 g bloem
15 g gist
30 g suiker
3 eieren
250 g boter
750 ml melk
snuifje zout
1 pakje vanille suiker
1. Doe een beetje lauwe melk in een tas en doe de gist erbij
2. voeg er de suiker bij en laat even staan totdat je luchtbellen ziet verschijnen
3. doe de bloem in een grote kom en maak een kuiltje
4. doe hier de gist in en de eidooiers, roer goed
5. laat boter smelten in de melk op laag vuur
6. doe het bij de bloem
7. doe nu het zout, de vanille erbij en klop de eiwitten tot sneeuw
8. roer de eiwitten er voorzichtig onder
9. laat het minstens 2 uur op een warme plaats rijzen
10. bak in warm wafelijzer
11. het lekkerste zijn ze met bloemsuiker!
15 g gist
30 g suiker
3 eieren
250 g boter
750 ml melk
snuifje zout
1 pakje vanille suiker
1. Doe een beetje lauwe melk in een tas en doe de gist erbij
2. voeg er de suiker bij en laat even staan totdat je luchtbellen ziet verschijnen
3. doe de bloem in een grote kom en maak een kuiltje
4. doe hier de gist in en de eidooiers, roer goed
5. laat boter smelten in de melk op laag vuur
6. doe het bij de bloem
7. doe nu het zout, de vanille erbij en klop de eiwitten tot sneeuw
8. roer de eiwitten er voorzichtig onder
9. laat het minstens 2 uur op een warme plaats rijzen
10. bak in warm wafelijzer
11. het lekkerste zijn ze met bloemsuiker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten