500 g zelfrijzende bloem
250 g boter
250 g rietsuiker
2 pakjes vanillesuiker
3 eieren
240 ml karnemelk
1. Laat de boter op kamertemperatuur komen
2. klop ze nu met de rietsuiker en de vanillesuiker tot ze zacht is
3. roer er de eidooiers onder en doe ook de melk erbij
4. blijf goed roeren tot je een mooi beslag krijgt
5. zeef de bloem er onder
6. klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig onder het deeg
250 g boter
250 g rietsuiker
2 pakjes vanillesuiker
3 eieren
240 ml karnemelk
1. Laat de boter op kamertemperatuur komen
2. klop ze nu met de rietsuiker en de vanillesuiker tot ze zacht is
3. roer er de eidooiers onder en doe ook de melk erbij
4. blijf goed roeren tot je een mooi beslag krijgt
5. zeef de bloem er onder
6. klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig onder het deeg
1 opmerking:
Hallo,
Via onze website www.volrecepten.be kunnen onze bezoekers grasduinen in meer dan 51.000 recepten vermeld in blogs en websites. Bovendien hebben we voor onze bloggers een lijst met Topblogs samengesteld, waar u andere bloggers kunt vinden én uw eigen blog kunt toevoegen: http://www.volrecepten.be/topblogs-met-recepten. Wij indexeren uw recepten zodat onze bezoekers ze via onze zoekmachine kunnen vinden. Bovendien is Volrecepten.be volledig gratis!
Waarom niet lid worden van deze grote familie?
Wij zijn ook aanwezig op www.facebook.com/VolreceptenBelgie!
Breng ons een bezoek!
Een reactie posten