120 g volkoren bloem
120 g gewone bloem
1 theelepel aardappelzetmeel
1/2 theelepel bakpoeder
330 ml melk
1 eetlepel azijn
2 eetlepels honing
een beetje vanille extract
snuifje zout
stukjes appel
1. Doe de bloem in een kom, samen met het bakpoeder en het zetmeel
2. doe de melk apart en roer er de honing, vanille en azijn door
3. giet ze nu bij de bloem en roer tot een mooi geheel
4. doe de appeltjes er goed onder en laat het deeg eventjes rusten
5. bak de wafels in een heet wafelijzer tot ze mooi goudgeel zijn
Smakelijk!
120 g gewone bloem
1 theelepel aardappelzetmeel
1/2 theelepel bakpoeder
330 ml melk
1 eetlepel azijn
2 eetlepels honing
een beetje vanille extract
snuifje zout
stukjes appel
1. Doe de bloem in een kom, samen met het bakpoeder en het zetmeel
2. doe de melk apart en roer er de honing, vanille en azijn door
3. giet ze nu bij de bloem en roer tot een mooi geheel
4. doe de appeltjes er goed onder en laat het deeg eventjes rusten
5. bak de wafels in een heet wafelijzer tot ze mooi goudgeel zijn
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten