500 g zelfrijzende bloem
300 g boter
300 g suiker
2 pakjes vanille
5 eieren
1 soeplepel water
4 appels
1. Smelt de boter
2. voeg er de gezifte bloem aan toe
3. roer er de suiker onder
4. voeg de ei gelen bij het deeg
5. klop het wit van het ei op tot sneeuw
6. rasp de appels en doe er het water bij
7. voeg dit alles bij het deeg
8. spatel nu het eiwit er onder
9. bak ze in warm wafelijzer
10. laat afkoelen (je kan ze zeker een week bewaren in een doos)
300 g boter
300 g suiker
2 pakjes vanille
5 eieren
1 soeplepel water
4 appels
1. Smelt de boter
2. voeg er de gezifte bloem aan toe
3. roer er de suiker onder
4. voeg de ei gelen bij het deeg
5. klop het wit van het ei op tot sneeuw
6. rasp de appels en doe er het water bij
7. voeg dit alles bij het deeg
8. spatel nu het eiwit er onder
9. bak ze in warm wafelijzer
10. laat afkoelen (je kan ze zeker een week bewaren in een doos)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten