500 g tot 700 g bloem
2 pakjes vanillesuiker
450 g echte boter en smout
6 eieren
1. De vetmassa zacht laten worden (niet vloeibaar)
2. suiker en bloem mengen en eigelen toevoegen
3. eiwitten stijf kloppen tot sneeuw en er voorzichtig onder doen
4. een nacht laten staan op een koude plaats
5. bolletjes vormen en bakken in een warm wafelijzer
6. speciaal voor het nieuwe jaar een glasje rum van 80c toevoegen!
Dit zijn fijne wafeltjes die de familie van Anne bakt voor het nieuwe jaar!
Wat is smout? Wil je meer weten, klik op deze link:
http://streekproduct.be/producten/detail.phtml?id=894
2 pakjes vanillesuiker
450 g echte boter en smout
6 eieren
1. De vetmassa zacht laten worden (niet vloeibaar)
2. suiker en bloem mengen en eigelen toevoegen
3. eiwitten stijf kloppen tot sneeuw en er voorzichtig onder doen
4. een nacht laten staan op een koude plaats
5. bolletjes vormen en bakken in een warm wafelijzer
6. speciaal voor het nieuwe jaar een glasje rum van 80c toevoegen!
Dit zijn fijne wafeltjes die de familie van Anne bakt voor het nieuwe jaar!
Wat is smout? Wil je meer weten, klik op deze link:
http://streekproduct.be/producten/detail.phtml?id=894
Geen opmerkingen:
Een reactie posten