150 g volkoren tarwe meel
150 g havermout
2 bananen
2 eetlepels olie
1 lepeltje bakpoeder
1 lepeltje bicarbonaat
snuifje zout
snuifje kaneel
snuifje nootmuskaat
1 eetlepel honing
380 ml melk
1. Zeef meel, bakpoeder, bicarbonaat, kaneel, nootmuskaat en zout in kom
2. voeg er de havermout aan toe
3. voeg de melk en honing aan toe en de olie, klop goed tot een mooi geheel
4. plet de banaan in een apart kommetje en doe het bij de andere ingrediƫnten
5. meng alles goed en laat minstens 5 min rusten
6. bak ze in een warm wafelijzer en serveer met honing (walnoten zijn ook heel lekker)
150 g havermout
2 bananen
2 eetlepels olie
1 lepeltje bakpoeder
1 lepeltje bicarbonaat
snuifje zout
snuifje kaneel
snuifje nootmuskaat
1 eetlepel honing
380 ml melk
1. Zeef meel, bakpoeder, bicarbonaat, kaneel, nootmuskaat en zout in kom
2. voeg er de havermout aan toe
3. voeg de melk en honing aan toe en de olie, klop goed tot een mooi geheel
4. plet de banaan in een apart kommetje en doe het bij de andere ingrediƫnten
5. meng alles goed en laat minstens 5 min rusten
6. bak ze in een warm wafelijzer en serveer met honing (walnoten zijn ook heel lekker)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten