400 g havermout (fijngemalen)
mespunt bakpoeder
350 ml amandelmelk
4 eieren
30 g suiker
1. Doe al de droge ingrediƫnten in een grote kom
2. voeg er de ei-dooiers bij en klop het wit van ei op in een aparte kom
3. doe de amandelmelk bij je deeg en klop tot mooi geheel
4. meng er de opgesteven eiwitten onder
5. bak ze in een warm, maar niet te heet wafelijzer
6. lekker om te eten met vers fruit en/of yoghurt!
mespunt bakpoeder
350 ml amandelmelk
4 eieren
30 g suiker
1. Doe al de droge ingrediƫnten in een grote kom
2. voeg er de ei-dooiers bij en klop het wit van ei op in een aparte kom
3. doe de amandelmelk bij je deeg en klop tot mooi geheel
4. meng er de opgesteven eiwitten onder
5. bak ze in een warm, maar niet te heet wafelijzer
6. lekker om te eten met vers fruit en/of yoghurt!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten