500 gr bloem
200 gr boter
500 ml melk
500 ml water
4 eieren
2 pakjes vanillesuiker
snuifje zout
1. zeef de bloem in een kom en doe de vanillesuiker erbij
2. verwarm het water een beetje en los de gist er in op
3. verwarm de melk en voeg deze bij de bloem, roer goed
4. doe het water nu ook bij de bloem en roer goed
5. doe de ei-gelen erbij
6. klop het eiwit tot sneeuw
7. doe de boter erbij
8. meng de eiwitten er onder en het snuifje zout
9. laat 1/2 uurtje rijzen op warme plaats tot het deeg verdubbeld is
10. bakken in warm wafelijzer
Leen
200 gr boter
500 ml melk
500 ml water
4 eieren
2 pakjes vanillesuiker
snuifje zout
1. zeef de bloem in een kom en doe de vanillesuiker erbij
2. verwarm het water een beetje en los de gist er in op
3. verwarm de melk en voeg deze bij de bloem, roer goed
4. doe het water nu ook bij de bloem en roer goed
5. doe de ei-gelen erbij
6. klop het eiwit tot sneeuw
7. doe de boter erbij
8. meng de eiwitten er onder en het snuifje zout
9. laat 1/2 uurtje rijzen op warme plaats tot het deeg verdubbeld is
10. bakken in warm wafelijzer
Leen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten