1 kg bloem
800 gr solo boter
1kg fijne suiker
10 tot 20 eieren
1 zakje bakpoeder (hoeft niet, maar dan zijn de wafels luchtiger)
1. Neem een grote kookpot voor het deeg, smelt hierin de boter en zet het vuur uit
2. meng met een HOUTEN lepel de suiker er onder
3. voeg de eidooiers toe
4. voeg de bloem erbij
5. spatel het opgeklopte eiwit er voorzichtig onder
6. bak in een heet wafel ijzer
Dit is voor ongeveer 50 wafels (met 20 eieren)
Diane
800 gr solo boter
1kg fijne suiker
10 tot 20 eieren
1 zakje bakpoeder (hoeft niet, maar dan zijn de wafels luchtiger)
1. Neem een grote kookpot voor het deeg, smelt hierin de boter en zet het vuur uit
2. meng met een HOUTEN lepel de suiker er onder
3. voeg de eidooiers toe
4. voeg de bloem erbij
5. spatel het opgeklopte eiwit er voorzichtig onder
6. bak in een heet wafel ijzer
Dit is voor ongeveer 50 wafels (met 20 eieren)
Diane
Geen opmerkingen:
Een reactie posten