4 vellen bladerdeeg
kruidenkaas
saffraan poeder
verse dille
ongeveer 120 gr gerookte zalm
1. rol het bladerdeeg een beetje open met deegroller
2. smeer er op een van de kanten kruidenkaas op
3. daarna de zalm
4. bestrooi met dille en saffraan
5. leg nu een ander stuk bladerdeeg erop en druk de kanten goed in zodat je een gesloten geheel krijgt
6. bak in warm wafelijzer ZONDER vetstof
7. lekker met fris slaatje
Leen
kruidenkaas
saffraan poeder
verse dille
ongeveer 120 gr gerookte zalm
1. rol het bladerdeeg een beetje open met deegroller
2. smeer er op een van de kanten kruidenkaas op
3. daarna de zalm
4. bestrooi met dille en saffraan
5. leg nu een ander stuk bladerdeeg erop en druk de kanten goed in zodat je een gesloten geheel krijgt
6. bak in warm wafelijzer ZONDER vetstof
7. lekker met fris slaatje
Leen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten