300 g zelfrijzende bloem
125 g margarine
125 ml water
125 ml melk
2 eieren
1. Smelt de margarine of klein vuur (of in micro)
2. meng deze met het water en de melk
3. doe de bloem erbij
4. doe de ei-gelen erbij
5. klop de eiwitten op tot sneeuw
6. spatel de eiwitten er voorzichtig onder
7. bak in warm wafelijzer
Serveer met slaatje en dressing. Een hele lekkere dressing is:
2 lepels olijfolie, 1 lepel appelazijn (of je kan ook gewoon citroen gebruiken) en half koffielepeltje honing!
125 g margarine
125 ml water
125 ml melk
2 eieren
1. Smelt de margarine of klein vuur (of in micro)
2. meng deze met het water en de melk
3. doe de bloem erbij
4. doe de ei-gelen erbij
5. klop de eiwitten op tot sneeuw
6. spatel de eiwitten er voorzichtig onder
7. bak in warm wafelijzer
Serveer met slaatje en dressing. Een hele lekkere dressing is:
2 lepels olijfolie, 1 lepel appelazijn (of je kan ook gewoon citroen gebruiken) en half koffielepeltje honing!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten