Het krieken/kersen seizoen is begonnen! Dit recept komt van onze oma en is het beste recept om kriekjes of kersen klaar te maken. Je kan ze op wafels doen (warm of koud) op ijs, of met gehaktballetjes en boterhammen eten.
1. Doe de krieken in een pot en zet ze op laag vuur
2. doe er een klein beetje water bij indien nodig
3. laat ze koken en voeg er een beetje suiker bij (voor krieken zal je wat meer suiker moeten gebruiken dan voor kersen) en laat nog even doorkoken
4. breek wat vanillepudding poeder in een kom met wat water en dik hiermee je saus van de krieken. De vanillepoeder geeft een extra lekker smaakje aan de krieken!
Smakelijk!
1. Doe de krieken in een pot en zet ze op laag vuur
2. doe er een klein beetje water bij indien nodig
3. laat ze koken en voeg er een beetje suiker bij (voor krieken zal je wat meer suiker moeten gebruiken dan voor kersen) en laat nog even doorkoken
4. breek wat vanillepudding poeder in een kom met wat water en dik hiermee je saus van de krieken. De vanillepoeder geeft een extra lekker smaakje aan de krieken!
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten