120 g bloem
75 g boter of margarine
150 ml melk
3 eieren
1 pakje vanillesuiker
snuifje zout
350 g kersen
citroensap
kaneel
honing
1. Zeef de bloem en doe ze in een kom
2. doe er de melk en de eidooiers bij en roer goed
3. voeg er de gesmolten boter bij, het zout en de vanillesuiker en roer tot een mooi beslag
4. klop de eiwitten op en roer ze er voorzichtig onder
5. laat rusten op kamertemperatuur
6. maak nu de kersen: kook ze samen met het citroensap, de kaneel en honing (naar smaak) en voeg bindmiddel toe tot een lichtgebonden saus
7. bak de wafels in warm wafelijzer
8. dien op met de warme kersensaus (koud is ook heel lekker!)
75 g boter of margarine
150 ml melk
3 eieren
1 pakje vanillesuiker
snuifje zout
350 g kersen
citroensap
kaneel
honing
1. Zeef de bloem en doe ze in een kom
2. doe er de melk en de eidooiers bij en roer goed
3. voeg er de gesmolten boter bij, het zout en de vanillesuiker en roer tot een mooi beslag
4. klop de eiwitten op en roer ze er voorzichtig onder
5. laat rusten op kamertemperatuur
6. maak nu de kersen: kook ze samen met het citroensap, de kaneel en honing (naar smaak) en voeg bindmiddel toe tot een lichtgebonden saus
7. bak de wafels in warm wafelijzer
8. dien op met de warme kersensaus (koud is ook heel lekker!)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten