500 g bloem
400 g witte suiker
350 g boter
5 eieren
200 ml melk
100 ml olie
1 pakje bakpoeder
5 pakjes vanillesuiker
1. Smelt de boter en laat ze afkoelen
2. roer de eieren een voor een bij de boter
3. voeg er de melk en de olie bij en roer goed
4. voeg er suikers bij
5. zeef de bloem en doe ze er langzaam onder, samen met de bakpoeder
6. bakken in warm wafelijzer en wafels goed laten afkoelen
400 g witte suiker
350 g boter
5 eieren
200 ml melk
100 ml olie
1 pakje bakpoeder
5 pakjes vanillesuiker
1. Smelt de boter en laat ze afkoelen
2. roer de eieren een voor een bij de boter
3. voeg er de melk en de olie bij en roer goed
4. voeg er suikers bij
5. zeef de bloem en doe ze er langzaam onder, samen met de bakpoeder
6. bakken in warm wafelijzer en wafels goed laten afkoelen
4 opmerkingen:
Ik heb ze gisteren gebakken!
Het was de allereerste keer dat ik me aan wafels waagde en ze zijn bijzonder goed geslaagd!
Dank je voor dit werkelijk, makkelijke en goede recept!
Geweldig om feedback te krijgen! Ben blij dat je ze lekker vond...en gemakkelijk om te bakken! Beste wensen voor 2014!
Hallo, kan je dit recept ook gebruiken voor hartjeswafels te maken? grtjs van een wafelgroentje ;-)
Ik denk het wel...gewoon wat minder deeg gebruiken... smaken veranderen ook wel naargelang de dikte van de wafel enzo... Probeer maar en laat het ons weten!!! Groetjes!
Een reactie posten