350 g bloem
100 g aardappelzetmeel
4 eieren
4 dl melk
4 dl bruisend water
225 g boter
50 g witte suiker
4 zakjes vanillesuiker
1 koffielepel bakpoeder
1. klop (met mixer) de eieren met de suiker totdat ze verdubbeld zijn in volume
2. doe de (gezeefde) bloem er onder en ook het bakpoeder en het aardappelzetmeel
3. voeg er de (op kamertemperatuur) boter bij en roer goed
4. doe er de melk bij en het water en roer tot een mooi beslag
5. bak in een warm wafelijzer
6. bestrooi met bloemsuiker
7. smakelijk!
100 g aardappelzetmeel
4 eieren
4 dl melk
4 dl bruisend water
225 g boter
50 g witte suiker
4 zakjes vanillesuiker
1 koffielepel bakpoeder
1. klop (met mixer) de eieren met de suiker totdat ze verdubbeld zijn in volume
2. doe de (gezeefde) bloem er onder en ook het bakpoeder en het aardappelzetmeel
3. voeg er de (op kamertemperatuur) boter bij en roer goed
4. doe er de melk bij en het water en roer tot een mooi beslag
5. bak in een warm wafelijzer
6. bestrooi met bloemsuiker
7. smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten