Dit recept is een gemakkelijk recept als je voor grote groepen moet bakken.
1 kg zelfrijzende bloem
1 l melk
1/2 l water
3 eetlepels kristalsuiker, opgelost in een beetje warm water
1 pakje backing poeder
1 eetlepel tafelolie
250 g margarine (smelten en terug laten afkoelen)
2 eieren
1. Bloem, backing poeder, melk, water, suiker, olie en eidooiers mengen tot
een gladde massa
2. breng er dan voorzichtig de boter onder
3. klop de eiwitten tot sneeuw en doe ze onder het deeg
4. bak in warm wafelijzer (goed voor ongeveer 40 grote wafels)
Dit recept is van Magda, die deze wafels voor de jeugdraad bakt!
1 kg zelfrijzende bloem
1 l melk
1/2 l water
3 eetlepels kristalsuiker, opgelost in een beetje warm water
1 pakje backing poeder
1 eetlepel tafelolie
250 g margarine (smelten en terug laten afkoelen)
2 eieren
1. Bloem, backing poeder, melk, water, suiker, olie en eidooiers mengen tot
een gladde massa
2. breng er dan voorzichtig de boter onder
3. klop de eiwitten tot sneeuw en doe ze onder het deeg
4. bak in warm wafelijzer (goed voor ongeveer 40 grote wafels)
Dit recept is van Magda, die deze wafels voor de jeugdraad bakt!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten