Dit zijn fijne wafeltjes en de rum geeft er iets feestelijks aan!
500 tot 700 g bloem
2 pakjes vanillesuiker
450 g echte boter en smout
6 eieren
1. De vetmassa zacht laten worden, maar niet vloeibaar
2. suiker en bloem mengen en toevoegen
3. eigelen toevoegen
4. eiwitten stijfkloppen en voorzichtig onderbrengen
5. een glaasje rum toevoegen (je kan er dit ook uit laten)
6. een nacht op een koude plaats laten staan
7. bolletjes vormen en bakken
Anne
500 tot 700 g bloem
2 pakjes vanillesuiker
450 g echte boter en smout
6 eieren
1. De vetmassa zacht laten worden, maar niet vloeibaar
2. suiker en bloem mengen en toevoegen
3. eigelen toevoegen
4. eiwitten stijfkloppen en voorzichtig onderbrengen
5. een glaasje rum toevoegen (je kan er dit ook uit laten)
6. een nacht op een koude plaats laten staan
7. bolletjes vormen en bakken
Anne
Geen opmerkingen:
Een reactie posten