Dit is een gemakkelijk "beginners" warme wafel! Iedereen kan het en ze zijn super lekker!
1 kg zelfrijzende bloem
4 zakjes vanille suiker
4 eieren
1 liter spuitwater
1/4 liter melk
4 soeplepels bruine suiker
1/2 liter olie (ik probeer altijd met minder olie en dat werkt ook!)
1. Doe de bloem in een grote kom
2. doe de engelen erbij doe het wit van de eieren in een aparte kom
3. voeg de vanillesuiker er nu ook bij
3. al roerend, doe je nu geleidelijk het spuitwater erbij en de melk, roer goed tot een mooi geheel
4. los de bruine suiker op in de olie en voeg dit bij het deeg
5. klop nu de eiwitten tot sneeuw en roer ze er voorzichtig onder
6. laat je wafelijzer goed warm worden en begin dan maar te bakken!
Lekker met bloemsuiker, bruine suiker, kandijsuiker, siroop, fruit en/of slagroom!
1 kg zelfrijzende bloem
4 zakjes vanille suiker
4 eieren
1 liter spuitwater
1/4 liter melk
4 soeplepels bruine suiker
1/2 liter olie (ik probeer altijd met minder olie en dat werkt ook!)
1. Doe de bloem in een grote kom
2. doe de engelen erbij doe het wit van de eieren in een aparte kom
3. voeg de vanillesuiker er nu ook bij
3. al roerend, doe je nu geleidelijk het spuitwater erbij en de melk, roer goed tot een mooi geheel
4. los de bruine suiker op in de olie en voeg dit bij het deeg
5. klop nu de eiwitten tot sneeuw en roer ze er voorzichtig onder
6. laat je wafelijzer goed warm worden en begin dan maar te bakken!
Lekker met bloemsuiker, bruine suiker, kandijsuiker, siroop, fruit en/of slagroom!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten