500 g bloem
250 g boter
2 el bruine suiker
200 g parelsuiker
1 ei
14 g gedroogde gist
1 el honing
1.2 dl lauwe melk
1.2 dl lauw water
snuifje zout
1. Doe 350 g bloem in een grote kom en doe er de gist en bruine suiker bij
2. terwijl je goed roert, doe je er de melk en water bij
3. voeg het er toe en roer tot een mooi glad beslag
4. de de kom af met een handdoek en laat het 15 min op een warme plek rijzen
5. doe de rest van de bloem, de boter, de honing en de parelsuiker erbij
6. kneed tot een bal en laat weer 15 min rusten
7. verdeel het deeg in kleine balletjes
8. bak het deeg in een warm wafelijzer met grote ruiten!
Smakelijk!
250 g boter
2 el bruine suiker
200 g parelsuiker
1 ei
14 g gedroogde gist
1 el honing
1.2 dl lauwe melk
1.2 dl lauw water
snuifje zout
1. Doe 350 g bloem in een grote kom en doe er de gist en bruine suiker bij
2. terwijl je goed roert, doe je er de melk en water bij
3. voeg het er toe en roer tot een mooi glad beslag
4. de de kom af met een handdoek en laat het 15 min op een warme plek rijzen
5. doe de rest van de bloem, de boter, de honing en de parelsuiker erbij
6. kneed tot een bal en laat weer 15 min rusten
7. verdeel het deeg in kleine balletjes
8. bak het deeg in een warm wafelijzer met grote ruiten!
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten